Klubbsidan

2020-05-14 Lemmings IHC

Extra
Årsmöte 28 maj kl 19.00

Anledningen till det extra årsmötet är att Svenska Ishockeyförbundet har tagit bort sporten Inlinehockey ur sin verksamhet.
Sporten och Lemmings behöver därför komma med i ett nytt förbund inom Riksidrottsförbundet  och det naturliga blir då Svenska skridskoförbundet. Lemmings har fört dialog med både RF och med skridskoförbundet för att få sporten införd i Skridskoförbundet och på så sätt kvar i Riksidrottsförbundet. För detta behöver stadgarna ändras och Lemmings kommer på ett tydligare sätt att öppna upp även för andra sporter i föreningens regi där naturlig samverkan inom skridskoförbundet kan ske som Inline och Roller Derby. 
Kompletterande beslut för inträdet i Skridskoförbundet kan utöver stadgeändringen behöva tas. Stadgeförslaget innebär att helt nya stadgar antas som helt motsvarar det som föreslås från RF genom skridskoförbundet.
Alla medlemmar hälsas välkomna till Lagermans väg 2 där årsmötet genomförs.
Ett litet tillägg är att vi är tacksamma om ni föranmäler att ni kommer senast den 26 maj så vi kan bereda plats och ordna fika efter antalet som är på plats.

Frågor & föranmälan kan skickas till info@lemmings.se

eller messas till 0739565330